Kazanët e plehrave bllokojnë vizat e bardha!

Në Plazh Sektor rruga është zënë nga njëra anë nga kazanët e plehrave dhe në mes është parkuar një makinë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në rubrikën e sotme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit