Një natë si Shreku! Nga kjo datë mund të merrni me qira shtëpinë e tij
Një natë si Shreku! Nga kjo datë mund të merrni me qira shtëpinë e tij
Qiratë në Tiranë, 30% më të shtrenjta për 2023
Qiratë në Tiranë, 30% më të shtrenjta për 2023
Qiratë në Tiranë, 30% më të shtrenjta për 2023
Qiratë në Tiranë, 30% më të shtrenjta për 2023
Miratohet vendimi/ Rriten pensionet
Miratohet vendimi/ Rriten pensionet
Kërcënim i ri/ Krimbi ‘vrasës’ që kërcen nga minjtë në trurin e njeriut
Kërcënim i ri/ Krimbi ‘vrasës’ që kërcen nga minjtë në trurin e njeriut
Kërcënim i ri/ Krimbi ‘vrasës’ që kërcen nga minjtë në trurin e njeriut
Kërcënim i ri/ Krimbi ‘vrasës’ që kërcen nga minjtë në trurin e njeriut
Megaoperacioni “Never Forget”, emrat e 12 të arrestuarve dhe 3 të tjerëve në kërkim
Megaoperacioni “Never Forget”, emrat e 12 të arrestuarve dhe 3 të tjerëve në kërkim
Policia greke iu vu në ndjekje pasi qëlloi në ajër, 46-vjeçari shqiptar godet me sëpat efektivin
Policia greke iu vu në ndjekje pasi qëlloi në ajër, 46-vjeçari shqiptar godet me sëpat efektivin
Policia greke iu vu në ndjekje paso qëlloi me armë në ajër, shqiptari godet me sëpat efektivin
Policia greke iu vu në ndjekje paso qëlloi me armë në ajër, shqiptari godet me sëpat efektivin
“Zbardhen 6 vrasje të bujshme”, Policia jep detajet: Ekzekutohen 12 urdhër arreste
“Zbardhen 6 vrasje të bujshme”, Policia jep detajet: Ekzekutohen 12 urdhër arreste
previous arrow
next arrow

Emisioni i Plotë

STOP EMISIONI 18 (Sezoni 9) 27 Shator 2023- “Tarifa njelloj, 2 mije euro” infermieri premton license, ia mbath ne Gjermani.

STOP EMISIONI 18 (Sezoni 9) 27 Shator 2023- “Tarifa njelloj, 2 mije euro” infermieri premton license, ia mbath ne Gjermani.

Në redaksinë tonë është drejtuar një qytetar, i cili thotë, se Igli Peti, kryeinfermier tek reparti ORL Spitali i traumës, i ka premtuar ta pajisë me kartonin e licensës së infermierit, madje pa u futur fare në provim. Për këtë, denoncuesi i ka dhënë 2 mijë euro, por nuk mori as licensën e as nuk…