“Mbathjet e kuqe sjellin fat” të rinjtë supersticioz tregojnë për ngjyrat!

Pak ditë më parë u festua “Colour day”. Ne ishim aty dhe pyetëm të rinjtë, se cfarë ngjyre mund të kishte tradhtia.Nëse vajzave do t’u vinte princi i kaltër me kalë në ngjyrë pink, a do ta pranonin ato? Humori dhe batuata janë prezente në këtë material për të mos u humbur.

Të Fundit