STOP – EMISIONI 187 (SEZONI 2)

Hitparade i absdurdit shqiptar
Njerëzit zbresin tufa-tufa nga autobusi i unazës. Një punëtar mabn të veshur një bluzë me shkrimin Klan. Një makinë nxjerr tym afër shkollës, duke detyruar nxënësit të largohen me vrap. Një lokal i quajtur “Zgara Supreme” nxjerr edhe një sasi supreme tymi, duke ndotur ndjeshëm atmosferën. Janë këto disa nga situatat, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit”…

Të Fundit