Video/Qytetari shndërron kazanët e plehrave.

Banorët e disa pallateve në Laprakë ankohen, se u kanë plasur ujrat e zeza dhe askush nuk u përgjigjet për këtë problem. Shpresa e vetme u ka mbetur publikimi i situatës në emisionin “Stop”.Një qytetar mbledh mbetje kartoni në kazanët e plehrave, duke u shndërruar në ricikluesin e vërtetë të mbetjeve. Një person ka publikuar përgjigjen e testit të covid 19, që është shkruar me dorë dhe pa të dhëna. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparde i absurdit shqiptar”.

Të Fundit