Stop – Stop-i prezanton “fllonxen” e re! (02.09.2019)

Një fllonxë e re i bashkohet nga sot emisionit “Stop”. Enisa Koleci u zgjodh nga audicionet e Miss Shqipëria, ku dhe mori trofeun e shoqërueses së dytë të miss-it.Më pas zhvillimet kryesore të verës vijnë në versionin “alla Stop”.

Të Fundit