Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! (07 shkurt 2020)

Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer e duke u dëfryer me nisjen e emisionit “Stop”, një kolazh i tyre transmetohet në fillim të programit.Medikamente mjekësore janë hedhur në kazanët e plehrave në zonën e Astirit në Tiranë. Një pëllumb po udhëton mbi një furgon, pa qenë e nevojshme të paguajë biletë.Një polic është fotografuar, duke kryer nevojat personale pas një kazani plehrash. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit