Stop -EMISIONI 51 (SEZONI 5) 11 nentor 2019-Hitparade i absurdit shqiptar.


Konvikti në Shkodër është përmbytur dhe uji ka hyrë kudo, aq sa punonjëset mundohet ta heqin me mjete rrethanore.Një banore në Kukës është filmuar duke hedhur pjesë të mëdha të dollapit të rrobave nga dritarja.Në Tiranë disa qytetarë ankohen, se po u bien mbi kokë e mbi bizneset e tyre, pllakat e pallatit.Një qytetar ka filmuar rrahjen e një vajze në Urën e Institutit. Treni në Durrës duhet të kalojë përmes shkurresh e ndërtimesh. Janë këto disa nga episodet që shfaqen e komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit