“Portofolin e mbajnë gratë” qytetarët tregojnë kush mban buxhetin e shtëpisë

Kush e mban portofolin në shtëpi. Sa lekë ju le për vete partneri dhe is i shpenzoni ato? Ne pyetëm qytetarët, për një nga cështjet më problematike dhe që prodhon debat në një familje. Nuk mungojnë batutat dhe humori, mbi ndarjen dhe shpenzimin e lekëve nga anëtarët e familjes.

Të Fundit