Mashtruesja e “Perla” u jep qytetarëve një pjesë të parave,premton të tjerat-Stop-28 Janar 2021

Dy kushërinjtë e mashtruar, bashkë me gazetarin e “Stop” u drejtuan në Krimin Ekonomik, ku bënë kallzim për shtetasen Verjana Gega.Ne patëm edhe një komunikim me të në telefon, për shkak, se takimi fizik ka qenë i pamundur.Ajo vazhdon të premtojë kthimin e parave, madje duke thënë, se i ka kaluar në bankë, por në realitet asgjë nuk është bërë.Pas shumë ditëve dhe justifikimeve të saj, ka kaluar vetëm 2000 euro dhe nuk dihet, se kur do ua japë edhe pjesën e mbetur.

Të Fundit