Mashtrimi/ “Perla” premton pune ne Gjermani, merr parate e zhduket-Stop-28 Janar 2021

Dy kushërinj janë mashtruar nga shtetasja Verjana Gega të “Perla Agency”. Bëhet fjalë për një agjenci udhëtimi në dukje, që ka shpallur një njoftim për vende pune me kontratë në shtetin gjerman, në profilin e ndërtimit, në vitin 2018.Emiljan Vrapi, së pari, u interesua dhe i dha zonjës Gega 1800 euro, ndërsa ajo i premtoi, se do ta ndihmonte atë, të lidhte një kontratë pune.Nëse nuk do ta fitonte vendin e punës, apo të drejtën për vizë, Verjana Gega premtoi kthimin e shumës.Por kjo nuk ndodhi. Aplikimi iu refuzua Emiljanit, mirëpo Gega nuk ia ktheu kurrë paratë.Më vonë, pre e mashtrimit bie edhe kushëriri i Emiljanit, Alban Kodra.Ai pagoi 1650 euro dhe nuk vajti në Gjermani e nuk mori paratë.Verjana u thotë të rinjve njëherë, se kishte bashkëshortin rëndë me covid e më pas babain.Ajo detyrohet të pranojë, se paratë i ka shpenzuar për arsye shëndetsore, por do të marrë kredi, që t’i shlyejë.

Të Fundit