Kamera e fshehtë/ Si shitet hashashi në shkollat e Tiranës

Ditën e djeshme nisi viti i ri shkollor. Sot ne sjellim një video, që tregon, sesi shitet hashashi brenda ambienteve të shkollave në vend. Ne provojmë të blejmë cigare hashashi në shkollën “Ramazan Jarani” në Allias dhe gjithcka rezulton shumë e lehtë. Për 5 mijë lekë të vjetra marrim “mallin” dhe dorëzojmë paratë.

Të Fundit