Dhunoi vajzen 3 vjec, shprehet se “Nena nuk eshte fajtore per ate qe ben”

Pas transmetimit në “Stop” të dhunës së një gruaje ndaj vajzës së saj 3 vjece, Shërbimi Social ka shkuar në qytetin e Durrësit, ku banon kjo familje dhe ka marrë kontakte, për të parë edhe gjendjen e të miturës. Luneda Sufali, Drejtoresha e Shërbimit Social na tregon mbi vështirësitë e rastit, që nga gjetja e adresës. Vendimi i gjykatës, sips saj, është bërë pengesë për marrjen në dorëzim të fëmijës. Në këto kushte, Shërbimi Social dhe Mbrojtja e Fëmijëve kanë marrë rastin në monitorim, deri në shprehjen e vendimit të Apelit Korcë.

Të Fundit