Berat/ Ndahet nga gruaja dhe le pa buke djalin!

Udhëtuam drejt Beratit për të takuar zonjën Eljona Xhema, e cila nga martesa e parë ka nje djalë 14 vjec, por ish-bashkëshorti nuk i përgjigjet për pensionin ushqimor. Me vendim gjykate ai duhet të japë 70 mijë lekë të vjetra në muaj. Sipas zonjes ish-bashkëshorti punon në Greqi dhe jeton në një vile 3-katëshe, ndërsa ajo me të birin mezi ia dalin.Në zyrën përmbarimore të Beratit, drejtuesi Ilir Cipi shprehet, se ish-bashkëshorti i zonjës nuk ka asnjë pronë, që të mund t’i sekuestrohet, ndaj nuk ekzekutohet vendimi i gjykatës.

Të Fundit