Rama pa maskë dhe dorashka, del në terren për te vrojtuar masat e sigurisë kundër Covid-19.

Cdo ditë kryeminitri Edi Rama përsërit dhe ripërsërit masat që qytetarët duhet të marrin për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Ditën e sotme Rama ka zbritur në terren për të vrojtuar sa respektohen masat nga qytetarët.
Por ajo që ka rënë në sy është se Rama nuk kishte vendosur as maskë mbrojtëse pas doreza.

Personat që shoqëronin Ramën kishin marrë të gjitha masat e nevojshme ndërsa kryeministri i kishte anashkaluar ato.

Të Fundit