Puke/ Plotesohen vota numerimit, ne dakordesi mes numeruesve partiake-Stop-27 Prill 2021

Një natë më parë qarkulluan pamjet e një sherri fizik masiv mes vëzhguesve, në shkollën “Një maji” në zonën e Ali Demit, ku po numëroheshin votat e 25 prillit. Por kjo ka qenë e panevojshme në Pukë, kur gjithcka është zgjidhur në paqe e konsensus.Video, që kemi siguruar tregon, se “pazaret” kanë vijuar edhe gjatë procesit të numërimit. Në Pukë drejtori i spitalit, Enver Sulejmani, drejtori i ujësjellësit, Petrit Deda të dy të Partisë Socialiste dhe Ndue Suma nga Partia Demokratike, në cilësinë e numëruesve të votave kanë ranë dakord, që anëtari demokrat të plotësojë edhe me kandidat, fletët, që janë votuar vetëm për partinë.Cdo fletë votimi, që del për PD-në dhe e ka bosh vendin e kandidatit, shenjohet ng zoti Suma.

Të Fundit