Prerja e pemeve/ Si është katandisur Pogradeci

Qytetarët kanë sjellë në “Stop” disa video të shqetësimeve të tyre.Ne Drilon të Pogradecit janë prerë pemët, duke e katandisur në gjendje të mjerë këtë perlë të natyrës. Janë disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit