I moren parate e ndihmave, Stop i jep shumen e grabitur familjes Kanani-Stop-26 Janar 2021

Emisioni “Stop” trajtoi pak ditë më parë një rast mashtrimi, që i është bërë një familjeje të varfër me dy fëmijë, që vuajnë nga sëmundje kronike. Për shkak të pamundësisë së jetesës gruaja e familjes, Mimoza Kanani, bëri një apel në rrjetet sociale për ndihmë dhe u mblodhën rreth 800 euro kontribute nga qytetarët e sensibilizuar. Në këtë moment kjo familje ra pre e një mashtrimi nga një person, i cili fillimisht u hoq si Florian Marku, boksieri i njohur.Ne jemi rikthyer në familjen Kanani, për ta ndihmuar atë.

Një qytetar, i cili dhuron pensionin e tij cdo muaj për bamirësi, e ka bërë këtë akt për zonjën Mimoza Kanani.Po kështu ne si “Stop”, në bashkëpunim me fondacionin “Firdeus” i dhuruam 1 milionë lekë zonjës.Në bashkëpunim me firmën Sinani i cuam familjes edhe një sobë druri.Ambra Tusha, një vajzë e vogël, që jeton në Verona, ka dërguar 100 euro. Ndërsa Briget Seitaj, ka dërguar 100 dollarë.

Të Fundit