Grabiti pacientin e intubuar, pamjet e arrestimit te infermieres fajtore-Stop-26 Janar 2021

Një javë më parë emisioni “Stop” transmetoi rastin e grabitjes së një pacienti të intubuar në spitalin infektiv “Covid 1”, të cilit iu vodhën para nga portofoli dhe karta e bankës.Mësohet se forcat e komisariatit numër 4 në bashkëpunim me prokurorinë e Tiranës kanë bërë të mundur identifikimin dhe arrestimin e infermieres 30 vjecare Ronida Hysa, për grabitjen e pacientit, që ndërroi jetë në spital.Nga ana tjetër Urdhri i Infermierit vendosi bllokimin e lejes së ushtrimit të profesionit deri në vendimin përfundimtar të gjykatës për infermieren Hysa. Urdhri i Infermierit, në përfundim të procesit gjyqësor, do të marrë vendim për heqjen me ose pa afat të licensës së zonjës Ronida Hysa.Djali i pacientit të ndjerë, që gjeti kurajon të denonconte në “Stop”, shprehet mirënjohës për ndjekjen dhe zgjidhjen e problemit të tij.

Të Fundit