Dogjën mbetjet spitalore në oborrin e çerdhes, çfarë ndodhi në Shezë pas denoncimit të “Stop”

Menjëherë pas transmetimit në emisionin investigativ “Stop”, të djegies së mbetjeve spitalore në afërsi të një kopshti fëmijësh, në fshatin Shezë, specialistët për Hetimin e Krimeve, Peqin kanë kryer të gjitha veprimet e nevojshme hetimore dhe procedurale për të nxjerrë përpara përgjegjësisë autorët.Materialet kaluan në Prokurori dhe nisi procedimi në gjendje të lirë për shtetasin E. Sh., 38 vjeç, banues në Tiranë, me detyrë administrator i firmës private përgjegjëse për menaxhimin e këtyre mbetjeve.

Të Fundit