Çudia në Vlorë: Nuk ka rrugë kalimi, qytetari kërcen mbi makina

Ndodhemi në Vlorë, në zonën e Ujit të Ftohtë, tek Vila Toto, për të folur me të zotin e saj, Luan Toto.Luani tregon, se vila është ndërtuar që në kohën e Zogut. Ai zotëron vilën, lokalin dhe lulishten. Por tani e kanë lënë pa dalje, pasi Bashkia i ka dhënë rrugën një biznesi për parkim.Më parë Luani thotë, se i kanë marrë edhe 4 metra për trotuarin, pa e shpronësuar.Luan Toto ka aplikuar për parkim në bashki dhe i thonë, që është publik, por në fakt rezulton privat.

E vetmja gjë, që kërkon është rruga për ta dalë nga shtëpia dhe parkimet, që i takojnë si biznes.Qytetarët takojnë drejtorin e bashkisë Zambak Selmani dhe ai i thotë, se do ia japë servitutin dhe parkimin pas 2 aplikimeve dhe ankesave tek bashkëqeverisja.më pas shkon gazetarja e “Stop” në zyrën e Zambakut, po nuk e gjen aty, pasi është hapur fjala, se ka vajtur Spak-u. Në telefon drejtori premton, se do t’i lihet rruga Vilës Toto dhe do t’i jepet pjesë nga parkimi 4 subjekteve, që operojnë aty.

Të Fundit