Cudia në Golem, pushuesit zënë çadrat duke i lidhur me zinxhirë

Qytetarët kanë sjellë në “Stop” disa video të shqetësimeve të tyre.Në plazhin e Golemit disa pushues lidhin me zinxhirë cadrat, për t’i rezervuar përgjatë sezonit turistik, duke zënë hapësirat publike për qytetarët e tjerë. Janë disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit