Psikiatrja i dha vjehrrës recetë e mjekim për nusen, për ta shpallur të sëmure-Stop-14 Prill 2021

Pas mjekut gjinekolog, denoncuesja takon mjeken psikiatre Fatime Elezi, që ka lëshuar recetën e mjekimit për të, por mjekja pranon, se zonja nuk është paciente e saj. Gjithcka është bërë nga ish-vjehrra Alma Ibrahimi, e cila është shtirur si nëna e denoncueses.Për cështjene divorcit është caktuar një psikologe, e quajtur Najada, që haptazi mban anën e ish-burrit të denoncueses.Ne u konsultuam me psikologen Aurela Agalliu, e cila shprehet, se fakti, që vajza është 20 muajshe, e lidh direkt nevojën biologjike të fëmijës me nënën dhe institucionet nuk mund të vendosin në disfavor të nënës.

Të Fundit