Kamera e fshehte/ AKU gjobit e mbyll perkohesisht biznesin e ujit Shpati-Stop-8 Nëntor 2021

Pak kohë më parë transmetuam problematikën e kushteve të higjenës së ujit “Shpati” në Elbasan. Pas këtij denoncimi Firdus Kurti, drejtor i AKU Elbasan,shprehet, se grupet e inspektimit të këtij institucioni, shkuan në ambientet e këtij biznesi dhe bënë mbylljen e përkohshme të tij.Mostra të ujit janë cuar për analiza në ISUV Tiranë dhe ISHP Elbasan e Tiranë.Aktualisht subjekti në fjalë është gjobitur me 3 milionë lekë gjobë.

Të Fundit