Dëshmia horror e të miturit: Vajzat i zhveshin dhe i rrahin!

Problemet në institucionet e kujdesit të fëmijëve nuk kanë të sosur. Një djalë nga Shtëpia e fëmijës “Vangjel Pulla” në Sarandë, tregon, se në ktë institucion, fëmijët i keqtrajtojnë. Ai tregon, se shpesh mësueset thërrasin policë, që nuk lejohet të hyjnë brenda, dhe këta të fundit, i ulin në gjunjë dhe i rrahin fëmijët për gabime të zakonshme.Djali thotë, se njëherë dy vajza 14 vjecare, i zhveshën e i rrahën. Më pas vajzat u transferuan në Shkodër.Situata të tilla, sipas djaloshit, bëhen në sy të drejtoreshës dhe psikologes.

Të Fundit