Denoncimi i qytetares: “I dhashe 10 mije euro per letra belge, por..”

Naxhije Shkreta, një qytetare nga Durrësi, tregon, sesi ka rënë pre e mashtrimit nga ana e shtetasit Fisnik Syla. Ky i fundit i premtoi vend pune për djalin në Belgjikë. Por si fillim duhet të bëheshin dokumentat e për këtë familja Shkreta duhet të paguante 10 500 euro. Paratë u dhanë, po nuk u bënë as puna, as dokumentat e as shumë nuk u kthye mbrapsht.Ne kontaktuam në telefon me zotin Syla, i cili mohoi që të kishte lidhje, apo dijeni për këtë ngjarje.Ai tha, se do e verifikojë situatën dhe si për habi, pak ditë pas telefonatës sonë, paratë u kthyen në llogarinë e familjes Shkreta.

Të Fundit