I merr 5000 euro per ta cuar futbollist ne Turqi, 23-vjecari humb parate dhe kontraten

Drilon Leci, 23 vjec, nga Kosova, i angazhuar si lojtar futbolli, pretendon se është mashtruar nga një person i quajtur Andi Zorba. Ky i fundit, i ka shkruar Drilonit në rrjetet sociale, duke iu prezantuar si menaxher futbolli, dhe duke i premtuar ta ndihmonte të bëhej pjesë e klubit Samsumspor në Turqi. Kjo lëvizje do t’i kushtonte Drilonit 5000 euro. 23 vjecari i ka dërguar deri tani 1450 euro.Kontrata duhet të ishte lidhur me klubin në muajin korrik, por kjo nuk ka ndodhur. Andi ka nxjerrë justifikime të ndryshme për moslidhjen e kontratës, duke e shtyrë gjithmonë atë.Ne u lidhëm me Andi Zorbën dhe na përsëriti të njejtat justifikime.Në këto kushte Drilon Leci kërkon paratë mbrapsht dhe ne këtë kërkesë ia parashtruam zotit Zorba. Pas pak ditësh Driloni na konfirmoi kthimin e parave, duke u shprehur, se pa ndërhyrjen e emisionit “Stop”, nuk do t’i kishte marrë kurrë paratë.

Të Fundit