Qytetari i kthehet gazetarit: Me vlonjatet nuk flet dot me ato vathe ti!

Jemi ndalur në qytetin e Vlorës dhe kemi folur me vlonjatët, për karakteristikat, që i dallojnë nga të tjerët.Disa kanë thënë, se nuk janë tradhtarë. Të tjerë bëjnë humor, duke thënë, se i bien aq shumë gjoksit, saqë u është bërë gropë.Përgjigjet e qytetarëve të Vlorës janë të ndryshme dhe plot batuta e humor.

Të Fundit