Zgjidhje per te moshuaren ne Durres,89 vjecarja pa karte identiteti!

Në 27 mars transmetuam rastin e zonjave të moshuara në Durrës,Shpresa Mance dhe Drita Shehu, 82 dhe 89 vjec. Drita është e sëmurë rëndë në shtrat dhe nuk shkonte dot të aplikonte për kartën e identitetit, për pasojë nuk merrte pensionin.Pas transmetimit, punojësit e Aleat shkuan në shtëpinë e zonjës, ku ajo bëri dhe aplikimin dhe rifitoi pensionin

Të Fundit