Stop-Topalli: “Demokratet nuk djegin as shkolla as mandate”.(19.06.2019)

Në 10 qershor presidenti Meta anuloi zhvillimin e zgjedhjeve, në emër të gjetjes së zgjidhjes së krizës politike dhe nxitjes së dialogut. Por ajo, që prodhoi c’dekretimi i zgjedhjeve, ishte djegia e shkollave dhe ambienteve, ku ishte sistemuar baza materiale për votimet e 30 qershorit, në bashkitë, që drejtohen nga PD e LSI.Në këtë situatë ka reaguar Jozefina Topalli, duke u shprehur, se demokratët nuk djegin as shkolla e as mandate

Të Fundit