Stop – Tenderi i mirembajtjes se pajisjeve mjeksore! (16 mars 2020) – Stop
KLIPET

Stop – Tenderi i mirembajtjes se pajisjeve mjeksore! (16 mars 2020)

Paratë në sektorin e shëndetësisë duket, se kanë shkuar më shumë për tendera e PPP, sesa për këtë shërbim në thelb. Ndaj sot shëndetësia jonë nuk ka kapcitetetet e mjaftueshme për të përballur situatën e koronavirusit.Në 6 shkur 2020 QSUT hapi një tender për mirëmbajtjen e pajisjeve mjekësore, por dyshohet, se fituesi ishte paracaktuar. Ndaj 6 kompanitë, që janë marrë prej 20 vjetësh me këtë punë, u lanë me gisht në gojë.Janë disa kriteret, që nxjerrin zbuluar Ministrinë e Shëndetësisë dhe QSUT-në.Së pari kompania fituese duhet të ketë 30 inxhinierë teknikë të deklaruar në shtet. Dy kriteret e tjera tregojnë, sesi u parapërcaktua fituesi.Kompania fituese duhet të ketqë në mgazinë të gjitha markat e pajisjeve të mirëmbajtjes. Kriteri tjetër i jap të drejtë kompanisë fituese të përdorë edhe pajisjet e përdorura, gjë që skualifikikon 6 kompanitë e tjera, pasi ato nuk shesin pjesë të përdorura.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *