Stop – Memet me te bukura nga karantina, qe po thyejne rrjetin…!!! (16 mars 2020)

Ditët e vetëizolimit për shkak të koronavirusit nuk kanë kaluar pa humor në rrjetet sociale. Disa nga memet më të bukura, po i transmetojmë në këtë pjesë të programit. Në ditën e 6-të të karantinës qytetarët kanë dalë në ballkonë e lehin, në vend që të flasin. Në ditën e 40-të shtëpitë janë shndërruar në disko, ku kërcehet para pasqyrës.Disa qytetarë po bëjnëe aheng me dajre e vegla muzikore, duke shfrytëzuar izolimin në shtëpi.Në Kosovë e Shqipëri janë shpërndarë njoftime e këshilla për ruajtjen nga koronavirusi, por duket qartë, se ato ndryshojnë në masën e këshillave dhe propagandës.

Të Fundit