STOP-EMISIONI 25(Sezoni 8) 7 Tetor 2022-Shpallen live 5 fituesit e makinave te shortit te “8 S2 energy drink”.

Sic ishte njoftuar prej kohësh, në studion e emisionit ‘Stop”, u hodh sot live shorti i kompanisë “8 S2 Energy drink”, i quajtur “scan & ëin”. Saimiri dhe Genti me ndihmën e vajzave tona, Klaudia dhe Florida, zgjodhën rastësisht 5 bileta, blerësit e të cilave u bënë pronarë të 5 makinave ëolsvagen polo. Kjo pjesë e emisionit solli shumë emocione, për shkak të befasisë së bukur, me të cilën u përballën fituesit e lotarisë “scan & ëin” nga “8S2 energy drink”. Emrat e 5 fituesve jane:

1.Laokoond Ahmeti

2.Marash Doshi

3.Aldena lamce

4.Luciana zgjana

5.Remajko kuqi

Gjatë provave për kërcimin e radhës në emision, Klaudia është përballur me një incident e ka përfunduar në dysheme.Një cif shqiptar ka hyrë me makinë në lokalin e dasmës në Itali. Në rrugën Maliq Korcë është bllokuar qarkullimi për shkak se një fshatar i zonës ka nxjerrë për të tharë perimet.Një gjarpër rrëshqet nëpër pllaka, duke të krijuar idenë e një filmi të animuar.Ura në fshatin Dom Burrel është në gjendje të amortizuar, duke vënë në rrezik jetën e banorëve. Janë kët disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të emisonit.

Sic ishte njoftuar prej kohësh, në studion e emisionit ‘Stop”, u hodh sot live shorti i kompanisë “8 S2 Energy drink”, i quajtur “scan & ëin”. Saimiri dhe Genti me ndihmën e vajzave tona, Klaudia dhe Florida, zgjodhën rastësisht 5 bileta, blerësit e të cilave u bënë pronarë të 5 makinave ëolsvagen polo. Kjo pjesë e emisionit solli shumë emocione, për shkak të befasisë së bukur, me të cilën u përballën fituesit e lotarisë “scan & ëin” nga “8S2 energy drink”. Emrat e 5 fituesve jane:

1.Laokoond Ahmeti

2.Marash Doshi

3.Aldena lamce

4.Luciana zgjana

5.Remajko kuqi

Të Fundit