Stop e Firdeus ndihmojne familjet ne Kamez e Bathore!

Stop dhe Fondacioni Firdeus kanë ndihmuar 5 familje në Bathore dhe Kamëz, që nuk kanë mundësi të ushqehen në këto ditë të vështira. Familjet tregojnë vështirësitë e jetesës dhe ndjehen mirënjohës që dikush ka menduar për ta.

Të Fundit