Stop dhe Fundjave Ndryshe/Noemi me skolioze niset per nderhyrje ne Turqi-Stop-15 Prill 2021

Pak javë më parë transmetuam apelin për rastin e vajzës së vogël nga Berati, e cila vuan nga skolioza. Zgjidhja e vetme për Noemin, është ndërhyrja kirurgjikale jashtë Shqipërisë.”Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” bënë apel për ndihmë për Noemin e vogël dhe 250 bamirës dhuruan 25 mijë euro për nisjen e saj drejt Turqisë dhe operacionin delikat.

Të Fundit