Stop dhe Firdeus ndihmojne te moshuaren nga Vlora!

Stop udhëton drejt Vlorës, për të takuar 84 vjecaren Myzejeni Jaupi, e cila kërkoi ndihmë, pasi nuk kishte me cfarë të ushqehej. Stop dhe Firdeus i cuan ushqime, ndërsa Saimiri e Genti i dhanë edhe 100 mijë lekë të vjetra.

Të Fundit