Shpikja e qytetarit, ja për çfarë e përdor mollen!

Një mollë e ngrënë dhe e ngulur në thikë është vendosur në xhamin e një makine. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në rubrikën e sotme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit