Habiten banorët: Gjarpërinjtë po bëjnë s**s!

Disa qytetarë kanë filmuar dhe dërguar në redaksinë tonë disa gjarpërinj duke bërë dashuri në varrezat e Memaliajt. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në rubrikën e sotme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit