“Kush më jep lekët do t’i jap 10 vota”

Pas nisjes zyrtare të fushatës elektorale, Klintoni ka pyetur banorët e kryeqytetit për tonet saj dhe gënjeshtrat, që shoqërojnë premtimet elektorale.

Të Fundit