Krimi kibernetik “zbarkon” në Tiranë, arrestohen 40 persona

Krimi Kibernetik në Drejtorinë e Policisë së Tiranës ka arrestuar të paktën 40 persona, si dhe ka proceduar në gjendje të lirë 50 të tjerë, në kuadër të operacionit të nisur gjatë mbrëmjes së mërkurës kundër lojërave të fatit.

Gazetari Besar Bajraktaraj raporton se gjatë kontrolleve disa prej të arrestuarve janë kapur edhe me sasi të vogla lëndësh narkotike.

Operacioni është shtrirë në të gjithë vendin.

Të Fundit