Komentatori arab mahnitet nga hiret e tifozes ruse/ shperndahet qeveria jone-Stop-17 Qershor 2021

Në rrjet po qarkullon një video e një komentatori sportiv arab, i cili e harron punën e tij, ndërsa mahnitet nga hiret e një tifozeje bukuroshe ruse, e cila fokusohet nga kamerat.Pas vendimit të BE-së për të hapur dyert për lëvizjen e shtetasve shqiptarë, të parët, që e testuan këtë masë,ishin kryeministri Rama, i cili e mbajti frymën në Francë dhe ministrja e jashtme Olta Xhacka, e cila ishte në Antalja, për një takim pune.

Të Fundit