Kavajë/ Ministria e financave nuk e punëson nga fushata, KQZ: Të emërohet-Stop-8 Prill 2021

Për problemin e zotit Bledar Teferici, pas interesimit të “Stop”, vihen në lëvizje Ministria e Financave dhe AKPA.Luneda Lamaj, e ngarkuar me marrëdhëniet publike në AKPA, thotë, se është marrë në analizë rasti dhe është dërguar pranë Ministrisë së Financave, me propozimin për rikthimin në punë të z.Teferiçi.Nga ana tjetër,zyrtarja e Ministrisë së Financave thotë, se zoti Teferici mund të emërohet pas zgjedhjeve, pasi një vendim i KQZ-së, nuk lejon emërime dhe shkarkime në prag të zgjedhjeve.Nga ana tjetër, Drilona Hoxhaj, zëdhënëse e KQZ-së, shprehet, se në rastet kur ka vendim gjykate, lejohet punësimi gjatë fushatës.

Të Fundit