Ish i denuari flet per kushtet ne burgun e Zaharise!

Një djalë, identiteti i të cilit nuk publikohet, tregon për kushtet e vështira të burgut të Zaharisë në Krujë, ku ai ka vuajtur dënimin për 24 muaj. Ai thotë, se muret ishin plot lagështirë, tualetet skandaloze e me ujrat e zeza sipër. Të dënuarit e sëmurë kuroheshin bashkë me të tjerët. Në katin e parë, sektori A kishte të sëmurë mendorë, që rrinin të zhveshur dhe kishte dhe përdhunime.

Në kuzhinë kishte minj dhe ushqimi ishte skandaloz. Dëshmitari, që ka jetuar përvojën e burgut të Zaharisë, i bën apel Ministrisë së Drejtësisë, të marrë masa, pas shumë persona hyjnë për të shlyer një dënim dhe përfundojnë me ilace depresioni.

Të Fundit