Humanizëm/ Shqiptarë nga e gjithë bota bëjnë të mundur operimin e Noemit

Pas apelit në emisionin “Stop”, u mblodhën 25 mijë euro për Noemin, një vjecaren nga Berati, që vuan nga skolioza dhe ka nevojë për ndërhyrje kirurgjikale.Shumë shqiptarë kanë kontribuar përmes emisionit “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” në gofoundme. Mes tyre ish miss Shqipëria Sindi Marina ka dhuruar 15 mijë dollarë për vogëlushen. Tani pritet vetëm organizimi i nisjes së saj për në Turqi, për ndërhyrjen delikate.

Të Fundit