Humanizëm në Stop për familjet Sorra në Kashar e Muca në Elbasan.

Në “Stop” kanë vërshuar qytetarët e kompanitë, që janë ofruar për të ndihmuar familjen Sorra në Kashar dhe Muca në Elbasan. Të dyja familjet jetojnë në varfëri ekstreme, ndaj nisma e “Stop” është t’i mbështesin me ushqime, veshmbathje, elektroshtëpiake dhe ndërtimin e një banese të denjë për qeniet humane.

Të Fundit