Fallxhorja i merr lekët, më pas bën kallzim të rremë për rrëmbim personi.

Në këtë pikë historia merr përmasa të tjera. Pasi Arta Selimaj, mësoi, se djemtë kishin vendour ta denonconin, ajo dhe i dashuri i saj bënë një kallzim të rremë për rrëmbim personi. Ajo pretendonte, se cunat kishin kanosur dhe rrëmbyer djalin e të dashurit të saj. Një akuzë të tillë kaq  të rëndë, cunat e mësojnë pas 3 vjetësh, në vitin 2019, kur u vjen thirrja si të pandehur në gjykatë. OPGJ i cështjes, Dorian Hudhra, pranon në një regjistrim audio, se nuk ka bërë asnjë punë për këtë cështje.Ai akuzon prokuroren për këtë mosreagim. Nga ana tjetër, vetë prokurorja e cështjes, Oltiana Cifliku, u thotë atyre, që i ka shpallur të pandehur, se do të shiheshin në sallën e gjyqit.

Të Fundit