Efarma ndihmon policine e shtetit!

Efarma është një farmaci në Pazarin e Ri, që ka marrë nismën për të ndihmuar, këtë herë ata, që janë në vijën e parë të luftës.Ensi Dimroci, menaxheri i Efarma thotë, se kanë menduar të ndihmojnë me 200 maska, 200 dezinfektantë dhe 20 pako me doreza, forcat e policisë. Drejtori i Policisë, Rebani Jaupi falenderon për ndihmën

Të Fundit