Bujar Leskaj shpalos pasionin për poezinë në fushatë

Por duket, se reston ia ka kthyer drejtuesi politik i PD-së në Vlorë, Bujar Leskaj, i cili në një takim elektoral, ka recituar vargje të Migjenit dhe në një tjetër takim, poezi të Ali Asllanit.

Të Fundit