Zjarret/ Shpërthejnë 10 mina të Luftës II Botërore në Dropull

Një ngjarje e rëndë është regjistruar pasditen e sotme në Dropull të Gjirokastrës.

Sipas news 24, 10 mina të Luftës së Dytë Botërore kanë shpërthyer nga zjarri.

Zjarrfikësit e Gjirokastrës, Dropullit dhe Libohovës kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje, duke bërë të mundur neutralizimin e flakëve dhe largimin e rrezikut.

Fatmirësisht, nuk ka më rrezik për banesat në fshatin Radat të Dropullit në Gjirokastër.

Të Fundit