Xhepisti kapet duke vjedhur, tenton te dali nga dritarja

Një hajdut xhepash është kapur nga qytetarët në një autobus në Vlorë dhe ai kërkon të dalë nga dritarja. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitaparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit